Trefeller i arbeid

Trefeller var en tøffing som klatret oppover og tok gren for gren på veien opp.

Naboen på hytta skulle felle et tre. Jeg sto på verandaen på hytta og tok bilder og video av det hele. Den stolte gamle furua måtte gi tapt for motorsaga.

Trefelling
Trefeller i arbeid. Den gamle furua måtte gi tapt.
Trefeller
Her kastes treet ned bit for bit.

Forfatter av innlegget

Eli Brager

Hei, det er jeg Eli Brager som har forfattet dette innlegget. Jeg er både gestaltterapeut, ingeniør og en ivrig amatørfotograf. Jeg tror at å holde på med en hobby som for eksempel fotografering, kan være med på å berike livet ditt. Derfor vil jeg gjerne gjennom denne siden gi deg del i min fotografering og dele av mine erfaringer. Kanskje du også får lyst til å starte seriøst med fotografering, enten som hobby eller som proff. Jeg skriver også på bloggen livsglede som du finner her: https://livsglede.bragerterapi.no/blog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.