Bearbeiding av mobilbilder med Camera+

Å ta bilde av blomster, farger, lys, er sommer for meg. Det er enkelt å ha med mobilen, den ligger jo stort sett i lomma, og ser du fine motiver er det bare å ta den opp og knipse i vei. Etterpå kan det være fint å gjøre litt mer ut av bildene, kanskje legge på et filter, legge på en ramme, gjøre bildet slik du ønsker å ha det.

Camera+ en god app til å gjøre bildet mer personlig.

Bildene under tok jeg med min Iphone 7+ i går kveld. Jeg har brukt en app som jeg har på mobilen som heter Camera+ til å bearbeide de og sette på ramme i etterkant. Dette gjør jeg fordi jeg tenker at det er fint å kunne gi bildene et utseende som på en måte er skapt av meg. Mitt uttrykk i bildene.

Camera+ er en app med mange fine effekter som passer fint å bruke på bildene som du tar med mobilen.

Her tok jeg rett mot sola med IPhone. Bearbeidet i Camera Pluss. Har lagt til “Clarity” og lekt meg litt med fargemetningen.
Flott fargespill med bjørka og de gule blomstene. Så vakkert i skogen nå! også tatt med IPhone. Fargemetningen er økt litt i Camera+. Dessuten har jeg lagt til “Clarity”

Forfatter av innlegget

Eli Brager

Hei, det er jeg Eli Brager som har forfattet dette innlegget. Jeg er både gestaltterapeut, ingeniør og en ivrig amatørfotograf. Jeg tror at å holde på med en hobby som for eksempel fotografering, kan være med på å berike livet ditt. Derfor vil jeg gjerne gjennom denne siden gi deg del i min fotografering og dele av mine erfaringer. Kanskje du også får lyst til å starte seriøst med fotografering, enten som hobby eller som proff. Jeg skriver også på bloggen livsglede som du finner her: https://livsglede.bragerterapi.no/blog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.