Du vil fly igjen!

Det kan være lurt å engasjere seg i ting som gjør den nye hverdagen rikere og interessent.

Bli med på webinarer som engasjerer!

Vanligvis tar jeg bilder, mange bilder, jeg tar bilder så og si hver eneste dag. Og nå den siste tiden har jeg også fulgt med på fotograf Valerie Jardin webinars, hvor jeg lærer mye om å fotografere, se kreativt, tenke på lys, skygge, vinkler, ta bilde av det overraskende, detaljene, skape noe som er annerledes enn det vanlige klikk og ta bildet. Jeg anbefaler henne varmt som lærer. http://valeriejardinphotography.com/webinars.

Gjør noe du ikke kan så godt, f.eks. videoredigering. Kanskje du blir overrasket!

Jeg har også lekt meg litt med programmet Movavi video editor. Meget bra! Da jeg scrollet igjennom iCloud tidligere i dag fant jeg et filmopptak fra en innflygning tatt for et års tid siden. Vi skulle på familietreff i Sveits. Jeg har bearbeidet den, fått bort flystøyen, satt på musikk og tekst som passer til dagens situasjon. Filmen ligger på facebook, men jeg legger den inn her også. Det er lærerikt, engasjerende og morsomt å holde på med programmer som gjør at du skaper noe nytt. Det er kreativt!

I scrolled my Icloud today, just looking for some pictures, then I found this video. It´s about our landing in Switzerland in June for almost a year ago. It was beautiful weather with some summer clouds in the sky. I thought the scenery was so amazing, so I had to take a video of the landing. In this video, I have deleted the sound from the plane and added music instead. I have also added some text about faith, hope, and love. We need these three words now; Faith, hope, and love.

Det er lov å nyte dagene selv i disse pandemitider.

Det er lov å nyte dagene du har fått til rådighet. Det er lov å skape noe. Selv nå når du kanskje er inne mesteparten av tiden. Ta fram kameraet og begynn å ta bilder eller video, akkurat der du er nå. Fordyp deg i detaljene rundt deg. Eller gå ut og fotografer planter, landskap eller mennesker og dyr som er i nærheten. Det er viktig å engasjere seg i noe.

Forfatter av innlegget

Eli Brager

Hei, det er jeg Eli Brager som har forfattet dette innlegget. Jeg er både gestaltterapeut, ingeniør og en ivrig amatørfotograf. Jeg tror at å holde på med en hobby som for eksempel fotografering, kan være med på å berike livet ditt. Derfor vil jeg gjerne gjennom denne siden gi deg del i min fotografering og dele av mine erfaringer. Kanskje du også får lyst til å starte seriøst med fotografering, enten som hobby eller som proff.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.