Det er lov å være stolt

Spesielt når bilder blir solgt

Skikkelig stolt, jeg solgte tre bilder denne uka 🙂 Det er ikke for å skryte jeg sier det, men det er en veldig “boost” til fotograferingen. Det er gøy og motiverende når jeg får så gode tilbakemeldinger på det jeg gjør. Så stor takk til deg som kjøpte bildene.

Her er det ene bildet som viser en av kanalene. Det er dybde i bildet, og de tre båtene er også blikkfang innover i bildet.
Gondolene rett ved Rialtobroen i bakgrunn. Litt tåkete vær skaper en god stemning i bildet. Den ledende skrålinjen gjør også at det blir dybde.
Bildet er tatt vinkelrett på veggen. Her er det detaljene som teller. Bøkene noe originalt plassert foran et vindu med en slitt gardin og en markise på halvtolv. Det er også refleksjon i ruta som viser en grønn tone. Den slitte murveggen sier også sitt.

Forfatter av innlegget

Eli Brager

Hei, det er jeg Eli Brager som har forfattet dette innlegget. Jeg er både Gestaltterapeut, ingeniør og en ivrig amatørfotograf. Jeg tror at å holde på med en hobby som for eksempel fotografering, kan være med på å berike livet ditt. Derfor vil jeg gjerne gjennom denne siden gi deg del i min fotografering og dele av mine erfaringer. Kanskje du også får lyst til å starte seriøst med fotografering, enten som hobby eller som proff.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.