Videoer om foto

Her er det lenker til videoer som jeg legger ut på Facebook om bilder og kurs. Husk det er kurs i å ta bedre bilder siste helgen i januar.

Lær deg å mestre øyeblikket ved å ta bedre bilder

Her har jeg laget en liten presentasjonsvideo om hva vi skal gå igjennom på kurset.Håper du synes dette høres spennende ut.

Slået op af Brager Foto i Tirsdag den 26. november 2019
Introduksjon til kurset 24 til 26. januar

Opplev øyeblikket gjennom å fotografere

Slået op af Brager Foto i Tirsdag den 3. december 2019
Litt om hvert enkelt bilde i sjangeren gatefoto.

Her har jeg laget en liten lysbildevisning med 10 bilder som er tatt med mobiltelefonen min i november. Alle bildene er tatt på vei enten til jobb eller fra jobb. Jeg jobber altså i Oslo sentrum, så det blir litt venting på trikk eller buss. I disse mellomrommene mens jeg venter, kan jeg likegodt fotografere. Så det blir gatefoto. Noen av disse bildene er også tatt med appen "LongShutter". Og på noen har jeg bare brukt naturlige filtere, som regn på ruta i busskuret. Det er mange fine lys i disse mørketider, de kan vi tenke på når vi fotograferer. Minner igjen om kurset siste helgen i januar. Se arrangementet "Lær deg å mestre øyeblikket ved å ta bedre bilder"

Slået op af Brager Foto i Tirsdag den 3. december 2019
Introduksjonsvideo gatefoto i november

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.