Å leke med lys og stilleben

I går kveld lekte vi med lys og svarte bakgrunner på fotoklubben. Det var skikkelig gøy og kreativt. En person satt helt stille i 10 sekunder, mens en annen brukte en lommelykt og lyste på ham og litt på hodeskallen han holdt. Så fant jeg noen grønne terninger som jeg la på svart papp og prøvde å stille inn skarpt samtidig som jeg hadde en liten lampe som lyste på de. Det som er viktig når vi leker med lys er å passe på fokuset. Stille inn kamera på manuelt og sette fokus før lyset skrus av. Å gjøre dette er litt forskjellig fra kamera til kamera. Her er noen av bildene jeg tok i går.

Her ble det brukt lommelykt. Skjorta ble blå, hadde jeg bearbeidet bildet, kunne jeg fått frem de riktige fargene.
Her ble det brukt lommelykt
Her har jeg lyset bak
Utfordringen var å få bildene skarpe. Her har jeg lyset foran.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.