Fotokurs i kamerakur

I helgen var jeg med på workshop med Torkil Færø som har skrevet boka kamerakuren. Det ble en kjempe fin workshop hvor vi lærte mye om det å skape gode bilder. Det å våge å utforske hva som kan være med i et bilde. Det vi har ansvar for innenfor bilderamma. Hva kan vi ha med, og hva kan tas ut. Hvordan vil vi ha det. Jeg havnet ut med en del svart/hvitt bilder denne helga. Lørdag tok jeg bilder av Østre Aker kirke, og søndag var jeg i Lillomarka og tok bilder av vann og is. Vi skulle ha med 15 bilder hver gang, og alle i gruppa plukket ut sammen de fem beste. Vi sorterte bildene i A og B mapper. A var de beste og B de som ble stemt ut. Veldig spennende og lærerik bildegjennomgang. Nedenfor er bilder fra søndagen.

Brager Foto kommer til å sette opp lignende kurs på nyåret. Kamerakurkurs bygd på boka til Torkil. Kamerakuren. Så er du interessert i dette så følg med eller ta kontakt.

Meditasjon
Meditasjon Nr. 1
Meditasjon nr. 2
Meditasjon nr. 3
Meditasjon nr. 4
Meditasjon nr. 5

2 thoughts on “Fotokurs i kamerakur

    1. Tusen takk Sissel. Dette var et kjempe lærerikt kurs, noe å bruke for psykoterapeuter som ønsker å ta i bruk foto også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.