Fugletrekk i siluett

Litt kalt, men jeg tok med kamera en liten tur ned til vannet litt bortenfor hytta. Det var så deilig og fredelig å se utover sjøen med en fantastisk høsthimmel i skumringen. Hvem skulle tro at noe spennende kunne dukke opp her? Og da hører jeg skrikene av en flokk med gjess på andre siden av vannet. Og det var mange. Det var bare å løfte kamera og fyre løs. Dypt konsentrert om akkurat fuglene.

Fugletrekk sørover.

Å gjøre

Når jeg går ut sånn, og bare en liten tur, så vet jeg ikke hva som dukker opp. Denne gangen ble det denne fugleflokken, neste gang kan det bli noe helt annet. Det viktigste er at jeg faktisk tok kameraet og gikk ut. Jeg var ute kanskje bare en halv time. Det handler om å gjøre og ikke la være. Det handler om å komme seg ut. Du behøver ikke vite på forhånd hva du kommer til å ta bilde av.

Tenk over

Når er det du tenker at du kan ta med kamera (gjerne mobilen) og komme deg ut? Hva hindrer deg? Kanskje du har noe bra på bildebrikken når du kommer inn igjen.

Forfatter av innlegget

Eli Brager

Hei, det er jeg Eli Brager som har skrevet dette innlegget. Jeg driver både Brager Gestaltterapi og Brager Foto. Denne bloggen er til for å gjøre foto til en berikelse i ditt liv, ikke bare for å lære deg fotografering, men for at du gjennom å fotografere vil oppleve øyeblikket, være fullt og helt til stede her og nå, øke konsentrasjonen din og i sum gi deg en bedre mestringsfølelse for livet generelt. Det handler om selvledelse og tilstedeværelse.

Takler du øyeblikket, mestrer du alt!

Torkil Færø, Kamerakuren.

One thought on “Fugletrekk i siluett

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.